Marianne Magelssen er utdannet sykepleier, coach og mindfulness instruktør. Hun arbeider i dag som foredragsholder og forfatter. Hennes arbeid kjennetegnes først og fremst av en profesjonell faglig bakgrunn, enkelthet, og en ærlig, personlig tilnærming.
 
Hun arbeidet i mange år som sykepleier innenfor akuttmedisin, og har lang erfaring med kritisk syke pasienter og deres pårørende. Fra 1997 til 2003 eide og drev hun førstehjelpsfirmaet Cicerone Førstehjelp. Fra 2003 til 2006 arbeidet hun som produktsjef og salgssjef i legemiddelbransjen.
 
Marianne holder engasjerende foredrag om stressmestring og relasjonen vi har til oss selv. Hun deler virkningsfulle verktøy, øker din bevisstgjøring og gir verdifull kunnskap om hvordan vi kan utvikle et sunt og godt forhold til oss selv.​

Et foredrag med Marianne Magelssen gir deg:

  • Verktøy til økt egentrygghet og egenkjærlighet

  • Nøklene til å mestre stress.

  • Påfyll med masse ny inspirasjon.

  • Formidler som kombinerer faglig tyngde med stort engasjement og utstråling.

Marianne er opptatt av ressursene vi selv besitter- å ta lederskap i eget liv. Ta ansvar for egen helse, egne prestasjoner, egen adferd og eget stressnivå.
Foredragene baserer seg på tematikken i de tre bøkene hennes: "Vær din beste venn" - en bok som setter søkelyset på relasjonen vi har til oss selv. "Kjære gud, kommer du snart? Det er så rotete her"- en personlig beretning om hva som skjer når støyet i hodet tar overhånd og vi tror vi ER tankene våre. ”Pust for livet”- en bestselgende bok om stressmestring, atferdsendring og tilstedeværelse. Bøkene er skrevet med bakgrunn i hennes egne erfaringer som individ, pasient og sykepleier.
Foredragene egner seg for alle som ønsker egentrygghet, egenkjærlighet, mindre stress, tilstedeværelse, økt konsentrasjon og bedre helse. I en hektisk verden hvor det er lett å miste seg selv i sosiale medier og digitale trender blir dette stadig mer viktig, for voksne så vel som barn og unge.