Forfatter

       Marianne Magelssen

Kjære gud, kommer du snart? Det er så rotete her.

 

"Kjære gud, kommer du snart? Det er så rotete her" er en personlig beretning om hva som skjer når en hendelse treffer ubearbeidet sorg, om sjalusi, om offerrollen og viktigheten av å være vennlig mot seg selv. Tåler du hele deg? Første skrittet til et godt liv er egenkjærlighet/ vennlighet. Marianne deler en personlig historie om å miste seg selv, om negative tanker og tap av livsglede. Hun har utviklet Flyt- metoden, 5 verktøy som alle opprettholder bevegelsene i tankene, følelsene og pusten. De fem verktøyene er: Gjespe, Aksept, Oppmerksomhet, Snakke sant og Takknemlighet. Når det er bevegelse er det liv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pust for livet

Vi har blitt utstyrt med et kraftfullt verktøy: pusten vår. Pusten er uløselig knyttet til vårt ubevisste nervesystem derfor vil måten vi puster på alltid påvirke kroppen og sinnet vårt. Hva skjer i kroppen når vi puster fullstendig, og hva skjer i kroppen når vi stresser? Hvordan kan vi bruke vår bevisste pust i stresshåndtering? Kan vi nyte stresset i hverdagen?

Stress er stimulerende hvis vi velger hvor og hva vi stresser med, og hvis vi puster mens vi holder på.

Boken er et hjelpemiddel til bedre helse, tilstedeværelse, stresshåndtering og økt prestasjon. Mange mennesker deler sin kunnskap om pusten i boken bl.a Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid Poiree og skuespiller Gard B. Eidsvold. Forfatter Marianne Magelssen har skrevet boken med bakgrunn i sine erfaringer som sykepleier og pasient.